42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение

42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение
42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение 42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение 42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение 42 Лед соларно захранвана лампа със фотоклетка, датчик за движение за външно приложение
Код на продукта: jd-1920
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 44,89лева

Соларна лампа JD-1920, 20W със стойка

Предлагаме ви ефективно и стилно решение за осветление на дворни и градински пространства, тераси, алеи, фонтани и други. Този продукт е все по-популярен сред клиентите ни като пести от електричество и не изисква опъването на кабели. Доставя светлина и помага при осветлението на чувствителни зони около къщата, двора и други. Лампата е влаго-водоустойчива и може да се монтира на открито места.

Продуктът притежава датчик фотоклетка за движение, който засича преминаващи хора и се активира в обхвата на зона за движение. Зоната за движение е в диапазона от 3м до 6м във височина и до 8м по дължина и широчина.

 

Соларната лампа е снабдена със сензор за светлина, който включва лампата когато се стъмни, датчик за движение и бутон, който позволява следните режими на работа:

 

  •  Първият режим се задейства с натискане на копчето за 5-6 секунди, при което датчикът за движение отчита всички движещи се обекти в зоната на сензора и лампата работи с максимална мощност на осветление. При напускане на движещя се обект от зоната на задействие тя ще работи с по-слаба мощ и съответно светлината ще е по-слаба. Режимът е изключително удобен и гарантира ефективна светлина когато има движение около соларната лампа и задоволителна осветеност когато няма движение около зоната на датчика за движение.

 

  •  Вторият режим се задейства при повторно натискане на копчето за 1 секунда. При засичане на обект в зоната за движение датчикът се активира, при което лампата светва с максимална мощ и се изключва напълно след 30 секунди, когато обекта напусне зоната за движение. Този режим е удобен когато желаете максимална осветеност само и единствено когато обекта се намира в обхвата на зоната за движение.

 

  • Трети режим се активира отново с натискане на бутона за 1 секунда. Този режим е с постоянна светлина със среден интензитет с 50% по-малка мощ от максималната независимо наличието на движещи обекти. Сензорът за движение не е активен и лампата работи пстоянно. Този режим е идеален в случаите, при които желаете светлина през цялата нощ като намалената работна мощ на лампата  запазва на батерията за дълго време да захранва осветителното тяло през цялата нощ.

 

През светлата част на деня лампата не свети, а през соларния панел зарежда батерията. Сензорът за светлина се задейства през тъмната част на денонощието като лампата се включва автоматично и работи под режима, който предварително сте задали.

 

Монтажът на лампата е изключително лесен. Комплектът е снабден с два дюбела с винт, които гарантират надеждно закрепяне към всякакви вертикални повърхности. Подвижната стойка /рамо/ позволява завъртане на панела до 45° като по този начин оптимално се позиционира спрямо слънчевата светлина.

Широкото приложението на този вид лампа, съчетано с разнообразните режими на работа правят този продукт изключително практичен и желан във всеки дом, вила и на всяко външно пространство където достъпът до електричество е ограничен, а окабеляването нежелано и излишно. Необходимо е само наличието на дневна светлина, от която можем да черпим безплатно енергия и да си подарим светлина на всяко от нас желано място.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: