USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone

USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone
USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone USB зареждащ кабел с магнитен накрайник за MicroUSB, Type-C, Iphone
Код на продукта: PZOZ
Наградни точки: 0
Наличност: Наличен
Цена: 9,90лева

Възможни варианти


* Допълнително:
Кабели с магнитен накрайник за зареждане и прехръляне на данни от телефони, теблети и други устройства използващи microusb, тип С /type C/ или Iphone кабел.

Какви са предимствата на този модел кабели:
1 - Запазвате зареждащата букса на телефона здрава, поради това, че магнитния накрайник постоянно е включен, а при обикновенните кабели с течение на времето от включване и изключване дефектират буксите за зареждане.
2 - Спестявате от закупуване на кабели.
На всеки му се случвало да включи телефона да се зарежда и след леко бутване на кабела да прекъсне зареждането. Това се случва, защото при по-голямата част от кабелите омекват пластинките на зареждащата букса в следствие на много експлоатация.
3 - При използването на магнитния преходник няма да се пълни зареждащата букса с прах и боклуци от джобовете където държим телефоните. Магнитния преходник е постоянно включен и по този начин няма как да навлезе боклук.
4 - Буксата на кабела е с вграден светодиод, който дава предимство в тъмного по-лесно да го откриете.

Възползвайте се от евтината оферта и се спасете от проблемите със зареждането, прекъсването на буксите, проблеми със зареждащия кабел или зацапването на буксите.

Кабела е направен от висококачествени жици, а външната му част е с текстилна оплетка.  Кабела може да се използва както за нормални, така и за бързо-зареждащи зарядни устройства.

Налични цветове - черен и сив

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: