Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+

Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+
Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+ Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+ Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+ Smart умна къща с устройството на Broadlink RM pro+
Код на продукта: Broadlink RM pro+
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 84,00лева

          Здравейте, предлагаме ви едно уникално бижу, плод на съвременните смарт технологии, което създава и работи за т. нар. SMART HOME или умен дом, режисиран напълно автоматизирано. BroadLink RM Pro или универсално дистанционно управление, което контролира и организира домашните електроуреди с вас или вместо вас, посредством Wi-Fi, умно и интелигентно, като създава желана и оптимална домашна среда АВТОМАТИЧНО, само с един клик от вашия телефон или таблет.

           BroadLink RM Pro е създаден да се свърже с  домашната Wi-Fi мрежа. Цялото интелигентно управление се осъществява чрез безплатното интернет приложение  „e-Control“ за смартфон, таблет или друго мобилно устройство. Желаните уреди се добавят в приложението като управлението се осъществява чрез клониране на вашите дистанционни. Освен с управлението на IR инфрачервен сензор, RM Pro разполага и с управление на RF радио честоти, чрез които можете да управлявате други умни устройства, като осветление, RGB LED контролери, контакти, ключове, електрически щори, автоматизирани завеси и много други техники работещи на RF 315Mhz и 433Mhz. Радио излъчвателя може да изпрати сигнал в радиус от 30 метра, с възможност да прекосява стени и прегради.

         Приложение „e-Control свързва RM Pro с вашия смартфон, инсталира се лесно и предлага безкраен набор от функции и удобства, от които може да се възползвате в управлението на вашия дом:

-    добавяне на дистанционно управление към приложението- e-Control съдържа списък с над 80 000 модела за дистанционно управление за много популярни устройства. Можете да проверите дали вашият уред е в този списък, като потърсите името на устройството и номера на модела в търсачката на приложението. Навсякъде, по всяко време, ще управлявате вашата техника - TV, STB, DVD, климатик, електрически завеси, автоматизирани щори, осветление и безброй други.

-      задаване на „сцени“- задайте желаната „сцена“ от вашето ежедневие. Например сутрешната сцена за събуждане „Wake up”, с която още от леглото бързо, само с няколко клика на телефона или таблета можете да отворите моторизираните щори и да огреете дома си с първите слънчеви лъчи, да пуснете телевизора, за да се информирате със сутрешните актуални новинарски емисии или да се събудите с любимия си музикален канал, да включите осветлението в банята или където и да е вкъщи, както и да постигнете желаната от вас температура или влажност на въздуха и всичко това ЕДНОВРЕМЕННО, АВТОМАТИЧНО, САМО С ЕДИН КЛИК още докато отварятe очи. В зависимост от вашето ежедневие възможностите за модифициране на други „сцени“ са безкрайни, желаните действия се активират лесно и автоматично в желано от вас време.

Всички създадени настройки могат да бъдат споделени с членовете на семейството, така че заедно да се възползвате и насладите на функциите, улесняващи живота ви.

-     изпълняване на команда „Ако-Тогава“ IF THEN- BroadLink RM Pro e иновативно устройство, което може да бъде програмирано лесно от вас при достигане на определено състояние да изпълни дадена задача. Така например, ако в дома ви температурата е много висока тогава ще се включи климатика за охлаждане  или ако в помещението качеството на въздуха е незадоволително, то ще се включи овлажнителя за въздух . Интелигентно и смарт, универсалното дистанционно управление ще работи вместо вас и ще подържа оптимален стандарт в дома ви докато ви няма.

-   таймер - предварително задействате таймер, в определен час, за да се изпълни дадена команда- телевизора може да се пусне в определен час, на определен канал. Климатика да се задейства преди да се приберете от работа. Да включите други уред който желаете в определено от вас време.

     Удобствата и предимствата на BroadLink RM Pro са безкрайни. Боравенето с него е лесно, като с детска игра и само с един клик от телефона си управляваме целия дом от всяко място на света. С оглед ежедневната динамика, която ни заобикаля може да кажем, че BroadLink RM Pro не е глезотийка за смарт любител, а необходимост, която ще ни донесе спокойствие и уют на най-хубавото място- вкъщи!

 

Технически характеристики: 

Input Voltage - 5V DC
Input Current - 1A
Infrared Frequency - 38K
Radio Frequency - 433/315 MHz
Temperature Range – 0°C -50°C
Working humidity - ≤ 80%
Wireless Power - ≤ 0.5W
Wireless Type – Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
Support: IOS 7.0/ Android 4.0+

    Съдържание на опаковката:

BroadLink RM Pro -1 бр.
Захранване 220 V EU стандарт -1бр.
Micro USB кабел за захранване -1 бр.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: