GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3

GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3
GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3 GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3 GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3 GSM/SIM безжична алармена система за дома, офиса, вилата използваща СИМ карта на произволен оператор VER 3
Код на продукта: AC GSM Ver3
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 125,00лева

Надеждна охранителна система, която използва сим карта на мобилните оператори. При нарушение в дадения обект където е инсталирана, сигнализира на номера, които и зададете или ви изпраща SMS  с предупреждение. Един евтин и добър вариант за охраняване на вила, гараж, къща, апартамент. Възползвайте се от офертата и бъдете спокойни когато няма никой във вашето жилище.

Настройка при нарушение да набира до 6 тел. номера и 3 съобщения.

Опция да я включвате и изключвате от мобилния си телефон, както и да я настройвате с телефонно обаждане или чрез SMS съобщения. Възможност да се включва и/или изключва в точно определен час, настройка на зони. Постоянно работа без самоизключване. При спиране на ел. снабдяването преминава в режим на захранване от батериите като защитата в този случай е до 6 часа. При спиране на захранването изпраща sms "power off" при спиране и "power On" при възстановането му. Известява в коя зона има засичане на нежелан обект. При нарушение прави набиране до 6 секунди. Към алармената система има възможност да включват  до 99 безжични и  2 жични (поръчват се отделно) датчика, сирена.

Други функции:  Домофон, упраление с телефонно обаждане, слушане чрез вградения микрофон в помещението където е системата, управление през клавиатура, настройка на време за изключване на алармата, настройка за изчакващо включване в охрана и др.

 

Комплекта включва:

1. GSM/SIM card станция алармена система + захранване (зарядно) - 1 бр.

2. Безжичен датчик (мук) за врата, прозорец или др. - 1 бр.

3. Безжичен датчик реагиращ  на движение PIR - 1 бр.

4. Дистанционно управление - 2 бр.

5. Сирена - 1 бр.

6. Описание за настройка на български език

Гаранция - 1 год.

 

GSM/SIM card станция алармена система

Напрежение 9-12 v

Безжична честота 315/433.92 Mhz

GSM честота - 900/1800/1900 Mhz

Батерии - ААА NI-MH 6 бр (включени в комплекта)

Сирена - 110 Dbi


Безжичен магнитен датчик за врата, прозорец

Датчика се инсталира на прозорци, врати, чекмеджета или други важни места които трябва да бъдат охранявани. Снабден  е с батерия която се сменя на 6 месеца. Обхвата е около 200 метра в зависимост от това къде е монтиран. Активира се когато 2те части се разделят една от друга на 2-3 см.

Безжичен датчик региращ  на движение

Реагира само на движение в диапазон  до 12м. В зависимост от разположението (открива движещо се тяло в ъгъл - хоризонтално 110, вертикално 60 градуса). Интелигентен дизайн, лесен и удобен за монтиране. Ниска консумация на ток (само при движение). Смяна на батерия на 6 месеца. Датчика е чувствителен на температура, не се инсталира срещу слънчева светлина. Обхват 200 м.

Дистанционно управление

Алармената система е снабдена с 2 бр мини дистанционно с които можете да включвате и изключвате алармата  до разстояние - 200 м.

Гаранция - 1 год.

Пълно ръководство на англисйки и  български език.

 

Цени за допълнителни дачици и дистанционни:

Допълнителен безжичен датчика за движение PIR - 15 лв. (без батерия)

Допълнителен безжичен магнитен датчика - 10 лв. (без батерия)

Допълнителен жичен магнитен датчик - 7 лв.

Допълнителен жичен датчик за движение - 12 лв

Допълнителено дистанционно - 10 лв (без батерия)

Датчик безжичен за дим - 25лв (без батерия)

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: