4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж

4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж
4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж 4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж 4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж 4G Охранителна камера със СИМ карта, 720P, IP66 - за външен монтаж
Код на продукта: 4g cam
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 220,00лева

Във връзка засиления интерес към охранителни артикули за видео-наблюдение, работещи при най-различни условия и при най-разнообразни терени без наличие на WiFi интернет връзка, ви споделяме  наш подбран продукт, който може да отговори на най-специфични изисквания и индивидуални потребности в сферата на охранителните системи за видео-наблюдение.

Камерата е предназначена както за вътрешни, така и за външни, открити, обекти като стопански дворове, овощни градини, ловни стопанства, земеделски земи, халета и други места, характеризиращи се с липсата на безжична wifi интернет връзка. Моделът притежава редица преимущества като най-първостепенно е възможността за връзка между камерата и наблюдаващо мобилно устройство (телефон, таблет и др.) посредством сим карта с мобилен интернет. Друго предимство е наличието на слот за карта памет до 128 GB, която дава възможността за съхранение на видео записи и снимкови файлове, заснети от охранителната камера.

Камерата притежава 18бр. инфраред диода с дължина на вълната 840nm, което дава възможност с такъв източник на инфрачервена светлина да се наблюдават обекти в тъмната част на денонощието. Покривайки по-голяма част от електромагнитния спектър в сравнение с човешкото око, продукта е конкурент на пазара в областта на нощното видео-наблюдение, давайки висококачествени изображения. За подобряване на 3G - 4G обхвата на мобилната мрежа камерата е снабдена с две антени 8 dBi. Предимство на артикула е външното му приложение при най-различни неблагоприятни метеорологични условия и запрашеност на околната среда, което се гарантира с наличния стандарт на защита IP66, който камерата притежава. Независимо от местоположението на монтаж на охранителната камера, настройването й става бързо и лесно с приложението за телефон като в реално време се конфигурират желаните от вас параметри. При индексиране на движение на определен обект е налична възможността за изпращане на снимкови файлове от 1 до 3 бр. в рамките на 1 минута по e-mail или чрез осведомяване с телефонно известие. Устройството притежава функция за записване на FTP сървър. Основно и съществено значение за работата на сензорите за движение е регулирането на тяхната чувствителност постепенно по скала от 1 до 100. Така с увеличаване на степента се увеличава и възможността за засичане на най-дребни обекти и при най-лекото движение.

Основно приложение на камерата е и при терени с липса на безжична интернет мрежа WiFi. Продуктът може да бъде захранен с акумулатор или да бъде изградена микро-соларна захранваща система.

  • Допълнителни опции: Дистанционен преглед на видео файловете от телефона към камерата (при поставена карта памет), известяване при движение, дистанционно конфигуриране на всички функции, снимане на точно определн участък от обхвата на камерата, който се наблюдава.

 

  • Спецификация:

- Запис на видео: 1280х720 px, процесор - Hi3518EV200, сензор - OV9732, обектив - 2.8мм, ъгъл на видимост - 85 градуса.

- Инфраред - автоматичен ден и нощ. 18 бр. невидими.

- Сензор за движение - регулируем от 1 до 100.

- Комуникация - микро сим карта.

- Съхранение - Слот за микро карта до 128GB, запис в реално време на телефона.

- Материал - Алуминии

- Тегло - 380 гр.

- Размери на камерата - 65х75х45мм

- Захранване 12v

- Консумация - 180-280mAh в зависимост дали работи инфрареда.

Комплекта включва:

4G Камера, 2 бр. антени, захранващ адаптер 12v 1A с 3 метра кабел.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу: